Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

ARMES S.r.l.

Az olaszországi Armes hivatalos magyarországi képviseleteként elhivatottak vagyunk célpiacunk megismertetésében a modern logisztikai technológiák és berendezések terén.

Az olaszországi Armes + Bftm = 115 év olasz tapasztalat. Két nagyszerű vállalkozás egyesült szinergiában. Az Armesbftm célja, hogy az olasz tárolórendszerek előnyeit nem csak termékként, hanem tervezési módszerként is megismertesse.

Raktárrendszerek, acélszerkezetek: termékpalettánk minket képvisel. Alkotásaink 100%-ban Made in Italy: minden darab a vicenzai és numanai (Ancona) gyárainkban készül, ahol a teljes gyártási folyamat során a technológiai innovációk ötvöződnek.

Rendezés:

DIMAX magasság 2 m, 5 polcos, mezőszélesség 1 m, mélység 30 cm, kétmezős

A DIMAX lemezpolcos állványrendszer könnyű és közepesen nehéz, nem raklapos kiszerelésű áruk tárolására jelent megoldást. A DIMAX polcrendszer fő építőelemei a keretek és a polcok.

A DIMAX olyan fontos tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a barázdált, zárt profilú lábak, vagy a különleges láb-polc összekötőelemek, amelyek magas strukturális merevséget, és megemelt terhelhetőséget biztosítanak a biztonsági előírások betartása mellett.

104.900 Ft + ÁFA (133.223 Ft)